Aivot - Yhdessä käyttöön

Oppimateriaalin esittely


Oppimateriaalituotanto käynnistyi syksyllä 2018.

Ympäristöopin Aivot – Yhdessä käyttöön -materiaali koostuu esi- ja alkuopetukseen suunnatusta 0.–2. luokan materiaalista sekä 3.–6. luokkien vuosiluokkakohtaisista materiaaleista.

Aivot – Terveinä käyttöön -materiaali sisältää 7.–8. luokkien terveystiedon materiaalit. Elokuussa 2024 käytettävissä on myös 9. luokan terveystiedon materiaali.

Materiaaleissa oppikirjat rakentuvat interaktiivisista diasarjoista. Oppikirja on käytettävissä tietokoneilla, tableteilla ja puhelimilla. Opetusmateriaaliin kuuluu diasarjojen lisäksi suuri määrä lisä- ja arviointimateriaalia.

Materiaalien perustana ovat olleet Tampereen kaupunkiseudun opetussuunnitelma ja arviointikriteerit. Tampereen kaupunkiseudun kunnat ja kaupungit ovat sitoutuneet huolehtimaan, että digitaalisen aineiston käyttöön tarvittavat välineet ovat oppilaiden käytettävissä 3.–6.luokan ympäristöopin tunneilla. Materiaalin käyttöön perehdytetään koulutuksilla ja vertaistuella. Tutustu koulutuksiin Osakkeen Eeventti-järjestelmässä Eeventti - Koulutukset Löydät koulutukset hakusanalla Aivot.

Kuvakollaasi nuorista Aivot-tehtävien parissa
Huomio. Oppimateriaalit löytyvät omalta sivultaan täältä.